Fjording – Nordic Cream

Fjording – Nordic Cream kort fortalt

Sidan Baileys vart lansert første gong i 1974 er det ingen i Norden som har tatt opp konkurransen i kremlikørmarknaden. Paradoksalt nok; vi har jo overproduksjon av melk og rikeleg tilgang til god sprit.

Kva stoppar oss? Vi veit at folk ønskar seg variasjon når ein skal kose seg med mat og drikke. Men til forskjell frå øl-, vin-, akevitt- og whisky-segmenta, så er det lite nyskaping i europeisk kremlikørindustri. Og i Norden er det altså NULL produktutvikling.

Men Fjording tek oppgåva! Vi utvikler no spennande og unike kremlikørar basert på typiske nordiske ingredienser. I regionen vår har vi fantastiske råvarer i form av frukt og bær, akevitt, fruktsprit, honning osv. som harmonerer flott med fløyte. Hold ut, snart kjem vi til eit Vinmonopol eller til ein bar/restaurant nær deg :-)

Fjording AS har starta ein emisjonsrunde. Den strekker seg fram til 31.12, men avsluttast ved 302 solgte aksjar, tilsvarande 2.mill. Løpande info om runden, samt prospekt og tegningsinfo finn ein på www.fjording.com/aksjer.

Ta del i prosjektet

Investér tid, penger, eller skap et partnerskap

Jeg vil investere! - Klikk herHva mener du?

InnoScore

5 / 10

Økonomi

kr 500 000

Crowdfunding

kr 5 000 000

Praktisk


Utvikling


Oslo


HovedsamarbeidspartnereOpen Innovation Lab of Norway
NorBAN

Partnere


DNV GL
IKT Norge
Opera
Telenor

PWC
Investinor
Start Norge
Nofas

Simula
Seed Forum
Argentum
Partnership for Change

Mediepartnere


Hegnar Online
Ukeavisen Ledelse

Computerworld


InnoBørs - En samfunnsnyttig tjeneste levert av Innovate AS © 2018
Vi gjør for ordens skyld oppmerksom på at InnoBørs er en formidlingstjeneste, og ikke en reell børs i ordets rette forstand.

Design og drift: Mediamakeriet